Hva er Altitude?
Altitude er en av verdens ledende leverandører av kontaktsenterløsninger. I dagens marked er det en streben etter å holde seg innenfor regelverket og håndtere informasjonen på en sikker måte, samtidig som agentenes ytevne skal økes og profitten maksimeres.

Ved å bruke Altitudes løsning slipper man å ringe manuelt og å bruke tid på å lete etter telefonnummer. Agentene trenger ikke lenger å bruke tid på å behandle mislykkede anrop som opptattsignal ikke svar osv. Et enhetlig grensesnitt med rik funksjonalitet, inkludert en soft-phone som kan håndtere all telefoni, blir sendt til agentenes skrivebord.

 

Vi er en Altitude partner
Som en Altitude-partner tilbyr vi installasjon, konfigurasjon og integrasjon av alle tilgjengelig produkter i Altitude-pakken. Vi tilbyr også rapportering, lydinnspilling (taping) og behandling av SMS integrert i løsningen.

SMS Gateway
Fiko har sin egen CPA-avtale som kobler oss opp mot Norske teleoperatører. Alle kundene har tilgang til et webgrensesnitt med basisfunksjonalitet.

Pris på hovedløsningen er kr. 198,- /mnd og 0,69,- pr. SMS. Alle priser er eks. MVA

 

Kodeord
Dedikerte kodeord kan reserveres. Kostnaden er 50,- pr måned. Et kodeord må være ledig for at du skal kunne bruke det.

 

SMS portal
Vi har en egen SMS portal for de som ønsker et eget grensensitt for å kunne håndtere SMS-tjenesten. Her kan du blandt annet sende/motta sms, håndtere egne grupper direkte og mer.

Hva er geoplot?
I samarbeid med Google Maps har vi utviklet en karttjeneste for deg som ofte er ute på kundebesøk. Du kan med denne løsningen finne lettere fram og få fram visuell kundeoversikt, det er også støtte for å koble systemet sammen med eksisterende løsninger du benytter dersom det er behov.

 

Navigere på GeoPlot
GeoPlot benytter seg av Google Maps. Dersom du er kjent med Google Maps vil du ikke få noen problemer med å navigere deg rundt i vårt system. Funksjonaliteten i systemet er forskjellig i forhold til om du bruker iPad/iPhone eller PC, det er ikke alt du kan gjøre på en iPad/iPhone som du kan gjøre på en PC og visa versa. Under beskriver vi noen simple måter du kan navigere det rundt på med de forskjellige platformene.

Er du interessert i høre mer?

Kontakt oss for en uforpliktende samtale, så presenterer vi mer enn gjerne en demonstrasjon av løsningene våre for deg.